2012-05-23 15:42:20• hírek • Szatmár.ro

Nemzetközi siker! Újabb díjat nyert a Zöld Piramis!

A világ legrangosabb ingatlanfejlesztési pályázatán különdíjas lett a Zöld Piramis és Ócenárium!

A Nemzetközi Ingatlanszövetség, a FIABCI minden évben megrendezi a Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot, melynek célja a legsikeresebb ingatlanfejlesztések jutalmazása.

A bírálat szempontjai között szerepel a fejlesztés koncepciója, eredménye, építészeti- és városépítészeti színvonala, a kivitelezés minősége. A zsűriben idén 27 ország 44 tekintélyes szakembere vett részt.

A 20 évvel ezelőtt útjára indított FIABCI Prix d`Excellence a világ legrangosabb ingatlanfejlesztési pályázata, az idei verseny pedig nagy magyar sikert hozott. A magyar pályázók egy kategóriagyőzelmet arattak, s emellett három második díjat is szereztek, a speciális létesítmények kategóriában pedig óriási nyíregyházi siker született: a kategória különdíjasa a Nyíregyházi Állatpark Nonprofit Kft lett.

A díjat Zöld Piramis és Ócenárium megvalósításáért Gajdos László, a park igazgatója, dr. Kovács Ferenc, a város polgármesteres és Gáva Attila tervező vehette át a FIABCI 63. Kongresszusán Oroszországban, a Szentpétervárott megrendezett Gálaesten.

A Zöld Piramis újabb elismerést hoz az Állatparknak

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: